Vulpine Falcon!

Vulpine Falcon är mitt "Smirre Kiraxs" eget STRIL-plan. Det är ett supersonic jettplan som är lyxigt inrett.

Längd: 72 meter.

Bredd: 36 meter.

Motorer: 4 st Scram Jet. - Protondrift med keriumhärd driven av ett antimateriakraftverk.

Tophastighet: Mach 3,9

Max flyghöjd: 48 500 meter.

 

I planets främre del är stridsledningscentralen med den modernaste tekniken och alltid satellituppkopplad med andra militära enheter. Bakom STRIL-avdelningen finns viloutrymme för min stab. Stabens viloutrymme är förstklassigt med mjuka heltäckningsmattor, valnötspaneler, fotöljer och soffor i människoskinn, drinkbar och storbilds TV samt Internet/WiFi. 

 

Mitt utrymme är bakom staben. Här har jag mitt privata utrymme med vilorum med en stor säng, storbilds TV med alla kanaler och en server med massor av fimer. Samt inredning med valnötspaneler, drinkbar, betjäntrobot,  mjuk heltäckningsmatta och soffor i människoskinn. Elektroniska paneler för att hålla koll på saker som är aktuella för uppdraget. Badrum med bubbelpool. Musikanläggning och dator uppkopplat mot Internet och självklart WiFi i min del också.

 

Vulpine Falcon följs alltid av några stridsflygplan samt att Vulpine Falcon har taktiska motmedel som facklor, elektroniska motmedel samt 3 kraftiga lasrar som kan skjuta ner så väl luftvärnsrobotar som fientliga flygplan. Vulpine Falcon har även skydd mot elektromagnetisk puls.

 

Som beväpning har Vulpine Falcon Amraam-missiler både framåt och bakåt samt i sitt bombutrymme två taktiska kärnvapen.